Fashy Headpack | Coldpack 12 x 19 cm met gel parels | Knie- en elleboogkussen

Meer afbeeldingen

Fashy Headpack | Coldpack 12 x 19 cm met gel parels | Knie- en elleboogkussen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,95

Fashy Headpack | Coldpack knie- en elleboogkussen 30 x 21 cm met gel parels, met een kant van zachte stof. Deze headpack met gel parels kunt u opwarmen in de magnetron of in de koelkast leggen om bijvoorbeeld te gebruiken als koud kompres.
Koel het kussen alleen in de koelkast.
Verwarm het kussen alleen in de magnetron.


De headpack is geschikt om u door middel van een warmtebehandeling te ontspannen.


De pittenzakken zijn natuurlijk óók gewoon leuk als origineel cadeau, als relatiegeschenk, in het kerstpakket, zieke collega of als origineel Moederdag – Vaderdag kado.

Merk: Fashy
Kleur: Taupe
Levertijd: 1 werkdag

Artikelnummer: 63403.29
€ 13,95
Dit artikel alleen verwarmen in de magnetron! Lees voor gebruik goed de gebruiksaanwijzing. Veiligheidsinstructies: - Voor ieder gebruik moet u de headpack eerst controleren op slijtage en beschadigingen. Gebruik alleen onbeschadigde producten. Door contact met hete, puntige of scherpe oppervlakken, olie, vet en zonlicht kan de headpack beschadigden. Leg geen voorwerpen op de headpack. Wanneer u de headpack in de oven, grill of in een waterbad verwarmt, kan het oververhit en beschadigd raken. Ook schuurmiddelen, glas- of allesreinigers beschadigen de headpack. Maak de headpack schoon met water ( maximaal 30 graden Celsius.) - De headpack is niet bedoeld voor gebruik door kinderen die jonger dan 6 jaar zijn. - Als het kussen te koud is, kunnen de gelbolletjes bevriezen en het kussen beschadigen. Het kussen niet in het vriesvak of de vriezer leggen.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.