Fashy Headpack | Coldpack 45 x 15 cm met gel parels | Rugkussen

Meer afbeeldingen

Fashy Headpack | Coldpack 45 x 15 cm met gel parels | Rugkussen

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 17,95

BLACK FRIDAY PRIJS € 10,77

Fashy Headpack | Coldpack 45 x 15 cm met gel parels voor uw rug, met een kant van zachte stof. Deze headpack met gel parels kunt u opwarmen in de magnetron of in de koelkast leggen om bijvoorbeeld te gebruiken als koud kompres.

Koel het kussen alleen in de koelkast.
Verwarm het kussen alleen in de magnetron.


Het nekkussen is geschikt om u door middel van warmtebehandeling te ontspannen. Het kussen is met name voor de uitwendige behandeling van gespannen spieren, krampen, pijnlijke spieren en een stijve nek ontwikkeld.U kunt het kussen ook voor de koudebehandeling, bijvoorbeeld bij zwellingen, bloeduitstortingen, sportblessures en de behandeling van ontstekingen gebruiken.


De pittenzakken zijn natuurlijk óók gewoon leuk als origineel cadeau, als relatiegeschenk, in het kerstpakket, zieke collega of als origineel Moederdag – Vaderdag kado.

Merk: Fashy
Kleur: Taupe
Levertijd: 1 werkdag

Artikelnummer: 63402

Normale prijs: € 17,95

BLACK FRIDAY PRIJS € 10,77

Dit artikel alleen verwarmen in de magnetron! Lees voor gebruik goed de gebruiksaanwijzing. Veiligheidsinstructies: - Voor ieder gebruik moet u het oogmasker eerst controleren op slijtage en beschadigingen. Gebruik alleen onbeschadigde producten. Door contact met hete, puntige of scherpe oppervlakken, olie, vet en zonlicht kan het oogmasker beschadigden. Leg geen voorwerpen op het oogmasker. Wanneer u het oogmasker in de oven, grill of in een waterbad verwarmt, kan het oververhit en beschadigd raken. Ook schuurmiddelen, glas- of allesreinigers beschadigen het oogmasker. Maak het oogmasker schoon met water ( maximaal 30 graden Celsius.) - Het oogmasker is niet bedoeld voor gebruik door kinderen die jonger dan 6 jaar zijn. - Als het kussen te koud is, kunnen de gelbolletjes bevriezen en het kussen beschadigen. Het kussen niet in het vriesvak of de vriezer leggen.

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.